Sasha: I can only recommend my experience earning a Professional Marketing Certificate (Danish)
- Articles, Blog

Sasha: I can only recommend my experience earning a Professional Marketing Certificate (Danish)


Hej, mit navn er Sasha og jeg er tidligere studerende på UC Berkeley på deres marketing program hvilket jeg tog direkte efter min bachelor, fordi jeg gerne ville forberede mig noget mere på arbejdslivet og det må jeg sige at jeg gjorde! Både teoretisk og praktisk har det været utroligt givende. Jeg gik direkte hjem og fik mit drømmejob her i København, så jeg kunne ikke være mere tilfreds med min investering. Foruden det faglige, vil jeg sige at personligt har det også være den mest givende oplevelse jeg nogensinde har fået. Jeg har mødt de mest spændende mennesker nogensinde og fået nogle fantastiske venner. Området omkring Berkeley er fantastisk – Naturen er så smuk og du er i køreafstand til nogle af de mest fantastiske lokationer. Der er så meget at opleve. Jeg kan kun anbefale det!

About Ralph Robinson

Read All Posts By Ralph Robinson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *